Primasol Ralitsa Aqua Club

⭐ Oferta Primasol Ralitsa Aqua Club Albena Pret de la 0,
Albena De sincronizat
КК АЛБЕНА

Situată în Albena, la o distanță de 950 m de plaja Albena Central, această proprietate de 4 stele dispune de piscină interioară, piscină în aer liber și terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Camerele de la Primasol Ralitsa Aqua Club sunt prevăzute cu seif. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

Primasol Ralitsa Aqua Club pune la dispoziția oaspeților un restaurant. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride, precum și piscină exterioară unde oaspeții se pot relaxa și bronza în voie. Piscina exterioară este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Primasol Ralitsa Aqua Club amatorii de divertisment pot juca darts, biliard sau tenis de masă. Nu lipsesc nici opțiunile de minigolf sau camera de jocuri electronice.

În zonă se organizează sesiuni de scufundări. Primasol Ralitsa Aqua Club este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de ore de călărie și sesiuni de pescuit.

În grădina de la Primasol Ralitsa Aqua Club există un loc de joacă pentru copii special amenajat. Pentru cei mai mici Primasol Ralitsa Aqua Club oferă servicii de babysitting.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Varna, situat la o distanță de 24 km.

Cele mai apropiate atracții de Primasol Ralitsa Aqua Club sunt: Aqua Park Albena - 100 m, Baltata - 1,2 km, Black Sea Ice Arena - 2,6 km.

vezi mai multe

Transport autocar (puncte de imbarcare/debarcare conform ofertei de transport);

Cazare 7 nopti;

Masa in functie de hotelul ales;

vezi mai multe

Asigurare COVID (storno + medicala);

Taxele de intrare la obiectivele turistice si programele optionale;

Alte taxe si cheltuieli personale.

vezi mai multe

✅ Oferta Primasol Ralitsa Aqua Club, Albena, De sincronizat transport cu autocarul 2024

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta