Hotel Aqua President - Oferta Craciun

⭐ Oferta Hotel Aqua President - Oferta Craciun Baile Felix Pret de la 0,
Baile Felix Romania
Aqua President este situat la iesirea din statiunea Baile Felix.

Cazare in cadrul Aqua Park-ului, cu acces nelimitat la zona de bazine. Cele 15 camere duble si 4 aparatemente. Micul dejun se serveste la restaurantul hotelului President, aflat in imediata vecinatate. Parcarea este gratuita.
Aqua President dispune de doua zone distincte, un centru de distractii cu diferite jocuri sportive sau mecanice si o zona cu bazine. Accesul intre cele doua zone se face printr-o pasarela inchisa.
Zona de bazine cuprinde: tobogan interior si exterior, 13 bazine interioare si 2 bazine exterioare, zona amenajata pentru copii, grota mediteraneana, sauna turceasca, sauna finlandeza, dus emotional, pool bar si masaj.
Zona de jocuri cuprinde: restaurant, terasa, bowling, biliard, snooker, squash, darts, mini fotbal, ice hockey, tenis de masa si jocuri mecanice.

Facilitati camere: aer conditionat, minibar, TV LCD, baie cu dus.

~
Servicii incluse: - cazare si masa in sistem pensiune completa tip bufet (mic dejun, pranz si cina, EXCLUSIV bauturi alcoolice); - surprize de Craciun; - moment special de taiere in mod traditional a porcului in 24.12.2021; - pranz festiv cu produse traditionale in 25.12.2021; - cina festiva cu program special de colinde in 25.12.2021, cu bauturi incluse; - acces gratuit la piscine interioare/exterioare cu apa termala, jacuzzi, sauna umeda, sauna uscata; - acces gratuit in Aqua Park pe toata perioada sejurului; - acces gratuit internet; - parcare pazita (in limita locurilor disponibile). Informatii suplimentare: - turistii cazati in cadrul hotelului Aqua President vor servi cina festiva de Craciun in Sala de Evenimente; - cadouri pentru copii, petrecere speciala pentru copii in seara de Craciun. Nota: - serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare si masa in sistem pensiune completa tip bufet (mic dejun, pranz si cina, EXCLUSIV bauturi alcoolice);
- surprize de Craciun;
- moment special de taiere in mod traditional a porcului in 24.12.2021;
- pranz festiv cu produse traditionale in 25.12.2021;
- cina festiva cu program special de colinde in 25.12.2021, cu bauturi incluse;
- acces gratuit la piscine interioare/exterioare cu apa termala, jacuzzi, sauna umeda, sauna uscata;
- acces gratuit in Aqua Park pe toata perioada sejurului;
- acces gratuit internet;
- parcare pazita (in limita locurilor disponibile).

Informatii suplimentare:
- turistii cazati in cadrul hotelului Aqua President vor servi cina festiva de Craciun in Sala de Evenimente;
- cadouri pentru copii, petrecere speciala pentru copii in seara de Craciun.

Nota:
- serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

βœ… Oferta Hotel Aqua President - Oferta Craciun, Baile Felix, Romania transport 0

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta