Hotel Aqua President - Oferta Craciun

⭐ Oferta Hotel Aqua President - Oferta Craciun Baile Felix Pret de la 0,
Baile Felix Romania
Hotelul Aqua President 4* este situat in Baile Felix, pe drumul european E79 Oradea-Deva la km 10, in cadrul complexului hotelier President, alaturi de Hotel President 4* si Hotel President Spa 4*.

Facilitati hotel: restaurant, mic dejun inclus, terasa, gradina, piscina interioara si exterioara, centru SPA (masaj, sauna, jacuzzi), WI-FI, parcare, acces la Aquapark.

Facilitati camere: aer conditionat, minibar, seif, TV LCD, telefon, fier de calcat, baie proprie cu dus/cada, uscator de par, WI-FI.

~
Servicii incluse: - cazare si masa in sistem pensiune completa tip bufet (mic dejun, pranz si cina, EXCLUSIV bauturi alcoolice); - surprize de Craciun; - moment special de taiere in mod traditional a porcului in 24.12.2022; - pranz festiv cu produse traditionale in 25.12.2022; - cina festiva cu program special de colinde in 25.12.2022, cu bauturi incluse; - acces gratuit la piscine interioare/exterioare cu apa termala, jacuzzi, sauna umeda, sauna uscata; - acces gratuit in Aqua Park pe toata perioada sejurului; - acces gratuit internet; - parcare (in limita locurilor disponibile). Informatii suplimentare: - turistii cazati in cadrul hotelului Aqua President vor servi cina festiva de Craciun in Sala de Evenimente. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare si masa in sistem pensiune completa tip bufet (mic dejun, pranz si cina, EXCLUSIV bauturi alcoolice);
- surprize de Craciun;
- moment special de taiere in mod traditional a porcului in 24.12.2022;
- pranz festiv cu produse traditionale in 25.12.2022;
- cina festiva cu program special de colinde in 25.12.2022, cu bauturi incluse;
- acces gratuit la piscine interioare/exterioare cu apa termala, jacuzzi, sauna umeda, sauna uscata;
- acces gratuit in Aqua Park pe toata perioada sejurului;
- acces gratuit internet;
- parcare (in limita locurilor disponibile).

Informatii suplimentare:
- turistii cazati in cadrul hotelului Aqua President vor servi cina festiva de Craciun in Sala de Evenimente.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

βœ… Oferta Hotel Aqua President - Oferta Craciun, Baile Felix, Romania transport 0

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta