Hotel Orizont - Oferta Revelion - 3 nopti

⭐ Oferta Hotel Orizont - Oferta Revelion - 3 nopti Predeal Pret de la 0,
Predeal Romania
Hotel Orizont este situat la numai 800m de gara Predeal, pe drumul ce face legatura intre Cabana Trei Brazi si statiune si la 50m de DN1.

Facilitati hotel: 96 de camere duble standard, 18 camere duble executive, 18 camere single, 7 apartamente, 2 lifturi, restaurant cu specific international, restaurant cu specific romanesc, crama, bar, piscina acoperita, sala de fitness, centru Spa cu 3 tipuri de sauna, jacuzzi, o camera de gheata, impachetari, masaj, 4 sali de conferinte, escape room, parcare proprie cu 2 statii de incarcare pentru masini electrice sau plug-in hibride.

Facilitati camere: minibar, TV, telefon, Wi-Fi, AC, birou de lucru, baie proprie.

~
Servicii incluse: cazare cu demipensiune; - mic dejun dejun cu produse organice de la furnizori locai, vin fiert si tuica fiarta servite zilnic pe terasa hotelului, cina festiva cu program artistic live. - Hollywood Party - cina festiva de Revelion pe 31.12, cu meniu festiv, bauturi open bar, program artistic live; - ciorba de potroace si brunch pe 01.01.2023 intre orele 11.00-14.30; - cina festiva de Anul Nou pe 01.01.2023, incepand cu orele 18.30; - petrecere pentru copii, la locul de joaca; - cadouri festive Welcome Revelion; - acces gratuit la Dino Parc (Rasnov); - acces gratuit la Spa si piscina; - parcare gratuita (in limita locurilor disponibile). Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse: cazare cu demipensiune;
- mic dejun dejun cu produse organice de la furnizori locai, vin fiert si tuica fiarta servite zilnic pe terasa hotelului, cina festiva cu program artistic live.
- Hollywood Party - cina festiva de Revelion pe 31.12, cu meniu festiv, bauturi open bar, program artistic live;
- ciorba de potroace si brunch pe 01.01.2023 intre orele 11.00-14.30;
- cina festiva de Anul Nou pe 01.01.2023, incepand cu orele 18.30;
- petrecere pentru copii, la locul de joaca;
- cadouri festive Welcome Revelion;
- acces gratuit la Dino Parc (Rasnov);
- acces gratuit la Spa si piscina;
- parcare gratuita (in limita locurilor disponibile).

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

βœ… Oferta Hotel Orizont - Oferta Revelion - 3 nopti, Predeal, Romania transport 0

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta